Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 10:57

Γιώργος Λιβάνης: Η δημιουργική σεζόν και όσα ετοιμάζει για το καλοκαίρι

Ο Γιώργος Λιβάνης ετοιμάζεται να βάλει τη σφραγίδα του στη διασκέδαση.

 

Σε μία απόλυτα δημιουργική φάση βρίσκεται ο Γιώργος Λιβάνης, ένα από τα πιο ταλαντούχα και τάχιστα ανερχόμενα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας, καθώς, έπειτα από μία γεμάτη σεζόν, συνεχίζει τα επαγγελματικά του σχέδια και μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτή την περίοδο, ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει να ξεχωρίζει στις προτιμήσεις του κοινού με το πρόσφατο single του «Πού Και Πού», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Μέσα από το δικό του, ξεχωριστό, μουσικό πρίσμα, ο Γιώργος Λιβάνης μας σύστησε το τραγούδι 14 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία και μας έκανε να το αγαπήσουμε ξανά, ενώ είχε προηγηθεί ακόμα ένα επιτυχημένο single, το «Έλα Απόψε».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, ο αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής, που τους προηγούμενους μήνες εμφανίστηκε με επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται να βάλει για ακόμα μία φορά τη σφραγίδα του στη διασκέδαση, κάνοντας live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

Τηρώντας τις οδηγίες των ειδικών, θα χαρίσει στο κοινό μοναδικές μουσικές στιγμές, γεμάτες με τις προσωπικές του επιτυχίες και τις δυνατές του ερμηνείες.

Ο Γιώργος Λιβάνης ήταν επίσης ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο show «Just The 2 Of Us».

Πρώτα ως coach της Χριστίνας Βραχάλη και έπειτα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, έκλεψε τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού και απέσπασε θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό.

Πηγή: www.hit-channel.com

Ρυθμός 94,3

Το πιο μουσικό και
πρώτο σε ακροαματικότητα
Ραδιόφωνο στη Ζάκυνθο απο
τους 94,3 στα Fm και μέσω
internet σε όλον τον κόσμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παχουμίου Μακρή 4,
(Έναντι παλαιού Νοσοκομείου)
Τ.Κ. 29100,
Ζάκυνθος

Τηλέφωνο: +302695043820
Email: info@rythmos943.gr
Website: www.rythmos943.gr