Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 01:42

Η Λένα Ζευγαρά μοιράζεται το «Medley / Στα Πατώματα / etc»

Η Λένα Ζευγαρά παρουσιάζει τη νέα μουσική πρότασή της.

 

Μία ολοκαίνουργια δυναμική μπαλάντα, αλλά και ένα medley με αγαπημένα της ερωτικά τραγούδια, αποτελούν τη νέα μουσική πρόταση από τη Λένα Ζευγαρά.

Μόλις ενάμιση μήνα μετά την κυκλοφορία του εκρηκτικού medley «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου», η δημοφιλής ερμηνεύτρια μας επιφυλάσσει ακόμα μία έκπληξη.

Το «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου» μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouΤube όπου ήδη μετράει 3.500.000 προβολές και να ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay,

Σειρά έχει τώρα να απολαύσουμε την ερωτική χροιά της φωνής της μέσα από ένα medley που περιλαμβάνει τέσσερα μελωδικά τραγούδια και που φέρει την υπογραφή του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και τη στήριξη της δισκογραφικής της εταιρίας, Panik Platinum.

Η Λένα Ζευγαρά ερμηνεύει τρεις μεγάλες επιτυχίες που έχει συνθέσει ο Μιχάλης Τουρατζίδης.

Επίσης μας δίνει μία μικρή γεύση από την πρώτη της μπαλάντα, με τίτλο «Στα Πατώματα», που θα την απολαύσουμε ολοκληρωμένη μέσα από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Το «Εμένα Πες Μου Ποιος», το «Τι Θέλω Εγώ Μαζί Σου», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Φωτεινής Δούρου, το «Αλήτισσα», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, αλλά και το «Στα Πατώματα», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους των Jenny Tsiko και Μιχάλη Τουρατζίδη, απογειώνονται ερμηνευτικά από τη Λένα Ζευγαρά.

Πηγή: www.hit-channel.com

Πολυμέσα

Ρυθμός 94,3

Το πιο μουσικό και
πρώτο σε ακροαματικότητα
Ραδιόφωνο στη Ζάκυνθο απο
τους 94,3 στα Fm και μέσω
internet σε όλον τον κόσμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παχουμίου Μακρή 4,
(Έναντι παλαιού Νοσοκομείου)
Τ.Κ. 29100,
Ζάκυνθος

Τηλέφωνο: +302695043820
Email: info@rythmos943.gr
Website: www.rythmos943.gr